1 op de 8 vrouwen heeft

PCOS

PCOS (poly cysteus ovarium syndroom) is een hormonale disbalans waardoor je niet of minder vaak een eisprong hebt, geen (regelmatige) cyclus hebt en verminderd vruchtbaar bent. Daarnaast zorgt het voor tal van nare klachten zoals mood swings, haaruitval, acne, overbeharing en vermoeidheid.

Ik kreeg de diagnose in 2018. Mijn cyclus bleef uit en ik had een kinderwens. Artsen zeggen bij de diagnose vaak: “ga maar aan de pil of neem een hormoonkuur als je zwanger wilt worden.” Dit is zonde, want hiermee pak je de oorzaak niet aan! Terwijl dat wel kan.

Met voedings- en leefstijlaanpassingen lukte het me om van mijn PCOS-klachten af te komen. Ik kreeg mijn cyclus terug en raakte zwanger, zonder hormoonkuur. En inmiddels heb ik hier al vele vrouwen bij mogen helpen.

Eveline071 scaled
Podcast Health Eve

Luister ook mijn Health Eve Podcast!

Dé podcast voor ambitieuze vrouwen & onderneemsters die hun hormoonbalans en kwaliteit van leven willen verbeteren. Die willen weten wat je zelf kan doen om hormonale problemen aan te pakken, je vruchtbaarheid te verhogen en je stresslevel te verlagen. Zonder dat het ten koste gaat van je ambities. Hierin deel ik veel kennis, tips en herkenbaarheid op het gebied van o.a. hormonen en stress.

Eveline062 scaled

E-book

8 gratis PCOS-tips

PCOS-klachten zelf aanpakken, moeilijk? Dat hoeft helemaal niet! Je moet alleen even weten waar je moet beginnen. En soms zie je door al die online PCOS-bomen het bos niet meer. Daarom heb ik een gratis en praktisch e-book geschreven met daarin 8 tips over hoe jij PCOS zelf kunt aanpakken op verschillende vlakken.


Online programma

PCOS-proof in 8 weken

Hét programma dat ik zelf had willen volgen toen ik middenin mijn PCOS journey zat. Ik leer je in 8 weken álles wat je zelf kunt doen om PCOS aan te pakken. Niet alleen op het gebied van voeding. Ook slaap, beweging, stress, mindset en hormoonverstorende stoffen komen aan bod. Incl. 1:1 consult met persoonlijk advies, groepscoaching en optie tot bijboeken van een EMB-test.

Doordat mijn focus momenteel ligt op het Female Balance traject, start dit programma voorlopig niet. Schrijf je in op de wachtlijst en je ontvangt dan als eerste bericht als ik weer een nieuwe groep besluit te starten.

Eveline119 scaled
Eveline085 scaled

1:1 Female Balance traject

Wil jij je PCOS-klachten NU aanpakken? En ben je een ambitieuze vrouw in het bedrijfsleven of onderneemster? Dan ben je meer dan welkom in mijn exclusieve 1:1-traject Female Balance. In vier maanden help ik jou naar een beter humeur, meer rust en energie, rustige buik, verbeterde huid en gezonde cyclus. Laat je hormonen jouw ambities en geluk niet belemmeren. Let’s do this!

Eveline185 scaled

Het #1 PCOS supplement: Eqology omega 3

Bij PCOS is vaak sprake van verhoogde androgenen (= mannelijke hormonen zoals testosteron). Dit leidt tot klachten als acne, haaruitval en overbeharing. Niet fijn als vrouw! Voldoende omega 3 in het lichaam verlaagt androgenen, waardoor deze klachten verminderen. Daarom raad ik bij PCOS altijd Eqology aan: zuivere en hooggedoseerde visolie waarbij ik de beste resultaten zie.

Gratis hormoon- en balanstips in je mail? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief: