Hoe ik jou kan helpen

Herken jij je in de volgende klachten:

Menstruatieklachten (PMS, PCOS, geen of onregelmatige cyclus, pijnlijke menstruaties, perimenopauze)

Gewichts- / food struggles (snaaibuien, cravings, `”moeten” eten, moeilijk afvallen of aankomen)

Darmklachten (opgeblazen buik, winderigheid, diarree, obstipatie, buikpijn)

Eveline111 scaled

Weinig energie (extreme vermoeidheid, slecht slapen, concentratie-problemen, brain fog)

Mentale klachten (mood swings, prikkelbaar, kort lontje, opgejaagd, stress- of burn out-klachten)

Huid-/haarklachten (acne, eczeem, psoriasis, haaruitval, overbeharing)

I’ve got your back

Laat vrouwelijke balans & hormonen nu net mijn specialiteit zijn.

Ik ben Eveline, hormoonexpert, stressexpert en ervaringsdeskundige op beide vlakken.

Van uitgebluste carrièretijger met PCOS ben ik nu een gepassioneerde onderneemster met een gezin.

Met voedings- en leefstijlaanpassingen herstelde ik van PCOS en burn-outklachten. Het is bizar hoeveel dit voor je lichaam (én geest) kan doen!

Vind jij bovenstaande klachten divers? Vaak hangen ze allemaal met elkaar samen…

Ik deed diverse orthomoleculaire studies en verzamelde veel kennis & tools, waarmee ik inmiddels al vele vrouwen met hormonale klachten heb geholpen.

Lees hieronder hoe ik jou kan helpen!

Eveline023 scaled

Mijn aanbod

Eveline098 scaled
Female Balance traject

Een exclusief 1:1 traject van 4 maanden, speciaal voor ambitieuze vrouwen in het bedrijfsleven en onderneemsters. Vanuit mijn eigen achtergrond en (werk)ervaring kan ik deze groep het beste helpen. Ik begrijp jouw drive, jouw struggles en kostbare tijd. Laat jouw hormonen je prestaties en privéleven niet belemmeren. Neem afscheid van menstruatieklachten, vermoeidheid, je korte lontje en lage libido. Het kan, écht. Samen zorgen we weer voor een ijzersterke (hormoon)balans!

Eveline074 scaled
Spreker

Ik geef lezingen, workshops & masterclasses, o.a. bij bedrijven als onderdeel van het vitaliteitsprogramma. Hierin geef ik vrouwen praktische tips & tricks om hun stresslevel, werk/privé-balans, slaap, hormonen, cyclus en energielevel te verbeteren.

Niet zweverig, wel to the point en herkenbaar. De inhoud kan ik helemaal afstemmen naar behoefte. Ook op events voor vrouwen ben ik te boeken. Tot slot schuif ik graag aan als expert bij on- & offline programma’s, podcasts, etc.

Podcast Health Eve
Health Eve Podcast

Luister mijn podcast speciaal voor ambitieuze vrouwen, over hormonen, stress, cyclus, vruchtbaarheid en carrière. Ik deel hier veel kennis, tips en herkenbaarheid!

Werkgevers

Moeite met behoud van vrouwelijk talent en grip op de verzuimcijfers van medewerksters? Ik denk mee met werkgevers over hoe zij hun vrouwen kunnen ondersteunen bij hormonale- en stress-klachten.

Eveline185 scaled
Omega 3 visolie

Als ik maar 1 supplement zou mogen adviseren zou dat zonder twijfel omega 3 zijn. Je hormonen worden aangemaakt vanuit deze goede vetten! Daarnaast essentieel voor betere: weerstand, humeur, geheugen, slaap, huid, opname van voedingsstoffen en veel meer. Helaas is veel vis(olie) vervuild. Ik adviseer daarom Eqology: de meest zuivere en hooggedoseerde visolie die ik ken waarbij ik bovendien de beste resultaten zie.

Wat levert werken met mij je op?

Wil jij dit ook?

Dit is ook voor jou weggelegd! Benieuwd of ik jou kan helpen en of er een klik is? Plan hieronder een gratis en vrijblijvende match call in. Lijkt me leuk om je te spreken!

Gratis hormoon- en balanstips in je mail? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief:

Podcast Health Eve

Luister ook mijn Health Eve Podcast!

Dé podcast voor ambitieuze vrouwen & onderneemsters die hun hormoonbalans en kwaliteit van leven willen verbeteren. Die willen weten wat je zelf kan doen om hormonale problemen aan te pakken, je vruchtbaarheid te verhogen en je stresslevel kan verlagen. Zonder dat het ten koste gaat van je ambities. Hierin deel ik veel kennis, tips en herkenbaarheid op het gebied van hormonen en stress.