Eveline090

Boek mij als spreker voor jouw organisatie / event

Uitval door stress en hormonale klachten voorkomen?

Onder vrouwen komen steeds meer burn-outs, hormoon- en vruchtbaarheidsproblemen voor. Ook blijkt uit onderzoek dat vrouwen op werk minder productief zijn vanwege o.a. menstruatiepijn, ontzwangeren, PMS, en de (peri)menopauze.

Ambitieuze vrouwen zijn gewend om niet te zeuren, door te gaan en de signalen van hun lichaam te negeren. Met (vage) klachten en vaak helaas ook uitval tot gevolg. Velen hebben geen idee dat er heel veel aan dit soort klachten te doen is.

Ik was ook zo’n vrouw. Maar nadat ik door voedings- en leefstijlaanpassingen herstelde van een burn-out, PCOS én mijn zwangerschap, verruilde ik na ruim 7 jaar het corporate leven voor mijn missie: zoveel mogelijk vrouwen inspireren om met een paar simpele stappen hun gezondheid, (hormoon)balans en levensgeluk drastisch te verbeteren. Dat doe ik o.a. in workshops met praktische voedings- en leefstijltips, herkenbaarheid en een vleugje humor. Bij bedrijven, op events voor vrouwen, en in de media.

Als spreker geef ik lezingen, masterclasses & workshops, en als expert kun je meer van mij zien, lezen en horen in programma’s, magazines en podcasts. Zowel on- als offline.

Werkgevers

In workshops of lezingen geef ik medewerksters praktische tips & tricks over hun gezondheid, stress en balans, met als doel: vitaliteit verhogen, verzuim verlagen en voorkomen, en behoud van vrouwelijk talent. Iets voor jouw vitaliteitsprogramma?

Ondernemers & zzp’ers

Ik inspireer ambitieuze vrouwen op jouw event, retreat of in jouw (online) programma of masterclass

Media

Op zoek naar een expert voor jouw programma / magazine / podcast / kanaal of platform? Ik ben als expert verbonden aan verschillende (online) platforms en schuif graag bij je aan.


Werkgevers: don’t miss out!

Waar veel organisaties tegenwoordig gebrand zijn op inclusiviteit en diversiteit, ook m.b.t. vitaliteit, is het JUIST essentieel om vrouwelijk talent te ondersteunen en de fysieke verschillen tussen mannen en vrouwen te erkennen. Verzuim door menstruatieproblemen kost werkgevers maar liefst 8 miljard euro per jaar! Hoe mooi is het om als werkgever medewerksters de tools te kunnen geven om deze klachten, hun gezondheid en vitaliteit te verbeteren?

In mijn workshops en lezingen, speciaal voor ambitieuze vrouwen, besteed ik op laagdrempelige wijze aandacht aan veelvoorkomende vrouwenklachten, stressmanagement, werk/privé-balans en deel ik mijn eigen verhaal én praktische tips over hoe je als vrouw deze klachten kunt verbeteren.

Hierop inspringen als werkgever leidt tot:

Herkenning, betrokkenheid en empowerment vanuit de werkgever
Productievere werkneemsters die beter in hun vel zitten en zich meer in balans voelen
Preventie van uitval, korter verzuim
Betere gezondheid en leefstijl
Behoud van vrouwelijk talent

Waarom voor vrouwen?

Ik weet uit eigen ervaring hoeveel er van vrouwen gevraagd wordt en hoeveel druk zij kunnen voelen:

    Vanuit werk

    Vanuit zichzelf en hun eigen ambities en overtuigingen

    Vanuit het moederschap

    Vanuit de maatschappij (er altijd goed uit “moeten” zien, sporten, een schoon huis)

   Vanuit de omgeving (genoeg aandacht geven aan familie, vrienden en je relatie).

De afgelopen jaren heb ik vele vrouwen mogen helpen met vage en concrete (hormonale) klachten, vaak ontstaan door stress vanwege deze druk. Opvallend is dat veel vrouwen stress niet herkennen bij zichzelf, maar tegelijkertijd aangeven nooit echt “uit” te staan.

Uit eigen ervaring en vanuit diverse opleidingen weet ik inmiddels wat de impact is van voeding, leefstijl en stress op ons lichaam. En hoe we hiermee om kunnen gaan. Óók als je een vol en druk leven hebt. Juist dan.

Vaak denken we dat vage klachten (slecht slapen, buikklachten, huidklachten, onregelmatige cyclus) erbij horen. Maar nee: het kan ook anders! Met praktische tips & tricks kreeg ik veel vrouwen weer op de rit. En in mijn talks en workshops wil ik daar nog veel meer vrouwen mee inspireren!

Eveline082 scaled

Waarover?

Hierbij een greep uit topics waar ik over vertel (uiteraard volledig af te stemmen naar behoefte). Ik deel o.a. wat mijn waardevolste lessen waren op deze vlakken, én hoe je op een praktische manier zelf aan de slag kunt om deze te verbeteren.

Werk-/privébalans & carrière

Stressmanagement

Hormonen

Vruchtbaarheid & cyclus

Voeding

Leefstijl (slaap, beweging etc.)

a86kopie scaled

Ook te boeken via A Cup of Ambition

Ik ben aangesloten bij vrouwelijk sprekersbureau A Cup of Ambition. Het is dus ook mogelijk om mij via hen te boeken voor workshops, lezingen of als dagvoorzitter. Lees alle info via onderstaande knop!

Mijn verhaal in een notendop:

Van uitgebluste carrièretijger met PCOS naar gepassioneerde onderneemster met gezin

Tijdens en na mijn rechtenstudie zag ik veel werkomgevingen van binnen: ik liep stage bij een groot advocatenkantoor, werkte bij een rechtbank, maakte promotie in het verzekeringswezen en was verantwoordelijk voor de productverzekeringen van Coolblue.

Ik was altijd al ambitieus en weet dat dit soort werkomgevingen veel kunnen vragen. En dat dit combineren met een druk privéleven en soms een gezin best stressvol kan zijn en tot vage klachten kan leiden, die je flink kunnen belemmeren.


Weten hoe ik uitgeblust raakte, PCOS overwon en ben gekomen tot waar ik nu sta?

Eveline023 scaled

Eerder sprak ik voor o.a. deze opdrachtgevers:

logo valantic quadratisch
Valantic.nl
1625556819 seo screen 01 scaled
Numastays
bgab event
Be Great At Both-event van Workitmama.nl

Kind words

Laten we eens kennismaken

Benieuwd wat ik voor jouw organisatie, event of platform kan betekenen? Plan een vrijblijvende kennismakingscall in waarin we dit kunnen onderzoeken. Let op: van 15 juni-15 okt ben ik met zwangerschapsverlof en is een call of lezing boeken niet mogelijk.

Gratis hormoon- en balanstips in je mail? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief:

Interesse in mijn aanbod voor werkgevers?

Voor alle info over mijn workshops en aanbod voor werkgevers, vul onderstaande gegevens in en je ontvangt mijn flyer voor organisaties per mail.