Extra Eveline003

Over Eveline

33 jaar, hormoon- & stress-expert, samen met Maarten en moeder van Amélie (’20). Nadat ik in 2013 mijn rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit afrondde, heb ik bijna 7 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Ik was ambitieus en succesvol, maar rende mezelf hierin voorbij. Mijn lichaam begon te protesteren. Ik kreeg steeds meer vage en hormonale klachten.

In 2018 kreeg ik de diagnose PCOS. Ik had een kinderwens en was al bijna een jaar gestopt met de pil maar mijn cyclus bleef uit. Ik kreeg er een onrustige huid, haaruitval en hevige stemmingswisselingen voor terug. Ik voelde me niet meer mezelf. Toen mijn vader daarnaast overleed en ik in een nieuwe functie mijn draai niet kon vinden, was dat too much: ik kwam thuis te zitten met burn-outklachten.

In het ziekenhuis vertelde de gynaecoloog dat ik met een hormoonkuur kon starten als ik zwanger wilde worden. Maar ik wilde nu juist van die hormonen af! Ik wilde rust in mijn lijf (en hoofd). Uiteindelijk is het me, na een lange zoektocht, gelukt om door voeding- en leefstijlaanpassingen mijzelf én mijn hormonen weer in balans te krijgen, en op de natuurlijke manier zwanger te raken. En vaker “ja” te zeggen tegen mezelf. Waardoor ik nu werk doe dat me écht vervulling geeft en dit zelfs lange tijd vanuit Ibiza heb gedaan met mijn gezin!

Zodra ik me hierin verdiepte ging er een wereld voor mij open. Waarom weten zo weinig mensen wat de invloed is van voeding, stress en andere factoren op je hormoonbalans? Waarom krijgen we wel heel makkelijk medicijnen en hormonen voorgeschreven, maar worden we niet geholpen om de oorzaak aan te pakken? Met mijn kennis en ervaring besloot ik ook andere ambitieuze vrouwen met hormonale klachten te gaan helpen.

Inmiddels heb ik honderden vrouwen van hormonale klachten afgeholpen en de volgende orthomoleculaire opleidingen afgerond:

  • Orthomoleculair Adviseur Basis (cijfer: 10)Ortho Health Foundation
  • Orthomoleculair Adviseur Gevorderd (cijfer: 9) Ortho Health Foundation
  • Orthomoleculair Specialist: Hormonen – Ortho Health Foundation
  • Orthomoleculair Specialist: Burn-out – Ortho Health Foundation
  • Energetisch Morfologische Bloedtest – Ortho Health Foundation
  • Behandelprotocollen: Hormonen & Vrouwenklachten – Ortho Health Foundation
  • Voeding & Hormonen – Ortho Health Foundation
  • EMB Therapeuten-opleiding – EMB test B.V. (dit is een verdiepende opleiding speciaal voor therapeuten die al met de EMB-test werken)

Ook ben ik als erkend kwalitatief orthomoleculair hormooncoach aangesloten bij beroepsvereniging CAT.


Voor wie?

Ik ben er voor ambitieuze vrouwen in het bedrijfsleven & onderneemsters.

Omdat ik uit eigen ervaring weet dat als je ambitieus bent, je eigenlijk geen tijd hebt voor hormonale problemen en vage klachten.

Dat ambitieuze vrouwen veeleisend kunnen zijn, vooral ook naar zichzelf.

Vaak zie ik dat deze vrouwen een iets hoger testosterongehalte hebben: doelgericht, niet zeuren maar doorgaan.

Deze houding had ik ook en heeft mij ver gebracht. Maar ik kwam erachter: “ja” zeggen tegen een ander (je werk, je omgeving, verwachtingen) is “nee” zeggen tegen jezelf. En dat als ik geen tijd maakte om mijn klachten aan te pakken, mijn lichaam alleen maar harder ging schreeuwen.

Vanuit mijn eigen drive, karakter en werkervaring (rechtbank, advocatuur, verzekeringswezen, e-commerce) kan ik juist jou als ambitieuze vrouw goed helpen. Omdat ik weet in wat voor omgeving jij je bevindt, ik jouw ambities begrijp en ook snap dat jouw tijd kostbaar is.

Laat je klachten jouw prestaties, kwaliteit van leven en eigenwaarde niet belemmeren. Ik help je om jouw balans te herstellen op een blijvende maar vooral ook praktische en haalbare manier.

Eveline085 scaled

“Laat je hormonen jouw ambities, kwaliteit van leven en eigenwaarde niet belemmeren. Ik help je om jouw hormoonbalans te herstellen op een blijvende, maar vooral ook praktische en haalbare manier.”


Podcast Health Eve

Luister ook mijn Health Eve Podcast!

Dé podcast voor ambitieuze vrouwen & onderneemsters die hun hormoonbalans en kwaliteit van leven willen verbeteren. Die willen weten wat je zelf kan doen om hormonale problemen aan te pakken, je vruchtbaarheid te verhogen en je stresslevel te verlagen. Zonder dat het ten koste gaat van je ambities. Hierin deel ik veel kennis, tips en herkenbaarheid op het gebied van hormonen en stress.

Extra Eveline001

LET’S WORK TOGETHER

Bedrijven / ondernemers / media

Mijn missie: zoveel mogelijk vrouwen inspireren om met een paar simpele stappen hun gezondheid, (hormoon)balans en levensgeluk drastisch te verbeteren. Met praktische voedings- en leefstijltips, herkenbaarheid en een vleugje humor.

Dat doe ik graag bij bedrijven, op events voor vrouwen, en in de media.

Zo ben ik in te huren als spreker, maar ook voor het geven van masterclasses en workshops, of als expert in programma’s, magazines en podcasts.

Gratis hormoon- en balanstips in je mail? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief: