1 op 1 PCOS coachingtrajecten

In een persoonlijk coachingtraject met mij kun je echt een transformatie doormaken. We gaan samen op zoek naar de oorzaak van jouw PCOS-klachten en pakken deze aan. Ik sta het hele traject voor je klaar om jou te helpen weer de beste versie van jezelf te worden én te blijven!


Heb jij PCOS en last van:

Menstruatieproblemen
 • Geen cyclus
 • Onregelmatige cyclus
 • Pijnlijke menstruaties
Gewichtsproblemen
 • Moeilijk kunnen afvallen
 • Vreetkicks / cravings
 • Tussendoortjes nodig
Darmklachten
 • Opgeblazen buik
 • Obstipatie of juist diarree
 • Buikpijn
Mentale klachten
 • Stemmingswisselingen
 • Slaapproblemen en vermoeidheid
 • Stress- / burn-out-klachten
Vervelende uiterlijke klachten
 • Acne of onrustige huid
 • Haaruitval
 • Overbeharing
En wil jij…

⇢ Weten wat wel/niet te eten

⇢ Hoe je dit vol kunt houden

⇢ Een fijne regelmatige cyclus

⇢ Zwanger worden

⇢ Geen PCOS-klachten meer?

Ben jij klaar om je PCOS-klachten definitief aan te pakken? Weer lekker in je vel te zitten en de beste versie van jezelf te worden? Je cyclus terug, afvallen en vaarwel zeggen tegen klachten als vermoeidheid, mood swings en haaruitval? Ben je bereid om hierin te investeren en aanpassingen te maken in voeding & leefstijl? Maar kun je hier wel wat liefdevolle hulp en support bij gebruiken?

Tijdens een coachingtraject gaan we samen aan de slag om dat missende puzzelstukje te vinden en jouw hormonen weer in balans te krijgen. Ik leer je hoe je je hormonen vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je. We kijken echt naar het totaalplaatje, denk aan:

 • Voeding & suppletie
 • Stress & mindset
 • Slaap & beweging
 • Omgeving & hormoonverstorende stoffen

Ik support je en geef je alle info en tools die je nodig hebt, maar uiteindelijk kan alleen jij ervoor zorgen dat je alles in de praktijk brengt en actie onderneemt!

2 maandentraject (€347)

Intakevragenlijst & voedingsdagboek
Intakegesprek van 1 uur (online)
Algemene informatie (PDF’s) over de invloed van voeding, stress, slaap, beweging, omgeving, suppletie, hormoonverstorende stoffen en mindset op PCOS
Persoonlijk advies en stappenplan om jouw hormonen te herstellen. Afgestemd op jouw situatie, wensen en mogelijkheden
Praktische tools zoals recepten, oefeningen en meer!
Elke maand 1 consult (online) (3 consulten in totaal)
Mogelijkheid tot vragen stellen via mail of app tijdens het hele traject

3 maandentraject (€447)

Intakevragenlijst & voedingsdagboek
Intakegesprek van 1 uur (online)
Algemene informatie (PDF’s) over de invloed van voeding, stress, slaap, beweging, omgeving, suppletie, hormoonverstorende stoffen en mindset op PCOS
Persoonlijk advies en stappenplan om jouw hormonen te herstellen. Afgestemd op jouw situatie, wensen en mogelijkheden
Praktische tools zoals recepten, oefeningen en meer!
Elke 3 weken 1 consult (online) (5 consulten in totaal)
Mogelijkheid tot vragen stellen via mail of app tijdens het hele traject

Deze stappen doorloop je in het traject:

01

Intake

Je vult een intakevragenlijst en voedingsdagboek in. Tijdens een intakegesprek bespreken we dit, samen met jouw hulpvraag, klachten, situatie en mogelijkheden.

Op basis hiervan stel ik een persoonlijk advies en een plan van aanpak op. Dit advies gaat over voeding, suppletie, slaap, beweging, omgeving, stress(reductie) & mindset.

02

Informatie & advies

Ik weet hoe overweldigend veel info in 1x kan zijn en hoe lastig het is om alles in 1x om te gooien. Daarom ontvang je alle informatie, mijn persoonlijke advies en plan van aanpak, gefaseerd per onderwerp. We starten met voeding en suppletie. Daarna volgt steeds een van de andere onderwerpen (afhankelijk van jouw klachten, wensen en situatie). Zo blijft het behapbaar en goed te volgen.

03

Vervolg

Elke 2 à 3 weken hebben we een online consult waarin we bespreken hoe het gaat en welke uitdagingen je tegenkomt. Ook beantwoord ik al je vragen, bespreken we mogelijke vervolgstappen en blijf ik je natuurlijk motiveren en supporten! Daarnaast mag je me gedurende het hele traject appen en mailen met vragen of als je ergens op vastloopt.

Zij gingen je voor:

“Vanaf het eerste moment dat ik contact met Eveline had voelde het goed. Bij haar had ik het gevoel dat er écht naar me geluisterd werd. Ze kan best ingewikkelde zaken heel duidelijk en concreet uitleggen. Ze heeft ontzettend veel kennis (en ervaring)! Ik vond het heel prettig dat ik dit in hapklare stukjes kreeg, waarbij Eveline goed rekening hield met mijn wensen en behoeften. De positiviteit van Eveline werkt aanstekelijk net als haar supportberichtjes als ‘Je bent goed bezig, ga zo door topper!’ 😊
Ik wilde zó graag dat het beter ging, dat ik voluit wilde gassen. Eveline had dat feilloos door en wist precies waar ik even afgeremd moest worden en waar er gas gegeven kon worden. Het is heel fijn om zo’n positiviteitsbron naast je te hebben staan.
Het resultaat mag er zijn! Waar het me eerder niet lukte – en geloof me, ik heb veel geprobeerd – om een juiste balans te vinden, lukte het met de (praktische) tips en trucs van Eveline wel. Mijn hormonen zijn weer blij, ik heb weer een cyclus en sterker nog: ik vind het nu zelfs leuk (én lekker) om met mijn nieuwe levensstijl bezig te zijn! Dankjewel Eveline, voor al je geduld en vertrouwen, je bent goud!”
Anne (31 jaar)

Ja, ik wil een 1 op 1 coachingtraject!

YES, wat tof dat je de regie over jouw PCOS-klachten pakt! Vul hieronder je gegevens in en dan neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin kijken we of er een match is en bespreken we of je 2 of 3 maanden coaching wilt.