1 op 1 coachingtrajecten

In een persoonlijk coachingtraject met mij kun je echt een transformatie doormaken. We gaan samen op zoek naar de oorzaak van jouw PCOS-klachten en pakken deze aan. Ik sta het hele traject voor je klaar om jou te helpen weer de beste versie van jezelf te worden én te blijven!


Heb jij PCOS en last van:

Menstruatieproblemen
 • Geen cyclus
 • Onregelmatige cyclus
 • Pijnlijke menstruaties
Gewichtsproblemen
 • Moeilijk kunnen afvallen
 • Vreetkicks / cravings
 • Tussendoortjes nodig
Darmklachten
 • Opgeblazen buik
 • Obstipatie of juist diarree
 • Buikpijn
Mentale klachten
 • Stemmingswisselingen
 • Slaapproblemen en vermoeidheid
 • Stress- / burn-out-klachten
Vervelende uiterlijke klachten
 • Acne of onrustige huid
 • Haaruitval
 • Overbeharing
En wil jij…

⇢ Weten wat wel/niet te eten

⇢ Hoe je dit vol kunt houden

⇢ Een fijne regelmatige cyclus

⇢ Zwanger worden

⇢ Geen PCOS-klachten meer?

Ben jij klaar om je PCOS-klachten definitief aan te pakken? Weer lekker in je vel te zitten en de beste versie van jezelf te worden? Je cyclus terug, afvallen en vaarwel zeggen tegen klachten als vermoeidheid, mood swings en haaruitval? Ben je bereid om hierin te investeren en aanpassingen te maken in voeding & leefstijl? Maar kun je hier wel wat liefdevolle hulp en support bij gebruiken?

Tijdens een coachingtraject gaan we samen aan de slag om dat missende puzzelstukje te vinden en jouw hormonen weer in balans te krijgen. Ik leer je hoe je je hormonen vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je. We kijken echt naar het totaalplaatje, denk aan:

 • Voeding & suppletie
 • Stress & mindset
 • Slaap & beweging
 • Omgeving & hormoonverstorende stoffen

Ik support je en geef je alle info en tools die je nodig hebt, maar uiteindelijk kan alleen jij ervoor zorgen dat je alles in de praktijk brengt en actie onderneemt!

4 maandentraject (€1197)

Waarom 4 maanden? Simpel: het duurt gemiddeld 100 dagen voordat je hormonen herstellen! Met een 4-maandentraject hebben we genoeg tijd om samen de oorzaak van jouw klachten aan te pakken en bij te sturen waar nodig. Zo boek je écht resultaat!
Intakevragenlijst & voedingsdagboek
EMB bloedtest
Intakegesprek van 1 uur (online)
Algemene informatie (PDF’s) over de invloed van voeding, stress, slaap, beweging, omgeving, suppletie, hormoonverstorende stoffen en mindset op PCOS
Persoonlijk advies en stappenplan om jouw hormonen te herstellen. Afgestemd op jouw situatie, wensen en mogelijkheden
Praktische tools zoals recepten, weekmenu’s, oefeningen en meer!
Elke maand 1 online consult (5 consulten in totaal)
Mogelijkheid tot vragen stellen via mail of app tijdens het hele traject
Betalen in 2 termijnen van €599 of in 4 termijnen van €299,50 is ook mogelijk

Deze stappen doorloop je in het traject:

01

Intake

Je vult een intakevragenlijst en voedingsdagboek in. Tijdens een intakegesprek bespreken we dit, samen met jouw hulpvraag, klachten, situatie en mogelijkheden.

Op basis hiervan stel ik een persoonlijk advies en een plan van aanpak op. Dit advies gaat over voeding, suppletie, slaap, beweging, omgeving, stress(reductie) & mindset.

02

Informatie & advies

Ik weet hoe overweldigend veel info in 1x kan zijn en hoe lastig het is om alles in 1x om te gooien. Daarom ontvang je alle informatie, mijn persoonlijke advies en plan van aanpak, gefaseerd per onderwerp. We starten met voeding en suppletie. Daarna volgt steeds een van de andere onderwerpen (afhankelijk van jouw klachten, wensen en situatie). Zo blijft het behapbaar en goed te volgen.

03

Vervolg

Elke 4 weken hebben we een online consult waarin we bespreken hoe het gaat en welke uitdagingen je tegenkomt. Ook beantwoord ik al je vragen, bespreken we mogelijke vervolgstappen en blijf ik je natuurlijk motiveren en supporten! Daarnaast mag je me gedurende het hele traject appen en mailen met vragen of als je ergens op vastloopt.

Zij gingen je voor:

“Ik heb bij Eveline een 1:1 traject gevolgd en wat heb ik in die maanden veel geleerd! Voor ik bij Eveline begon, zag ik door de bomen het bos niet meer en wist ik niet waar ik moest beginnen om mijn PCOS aan te pakken, welke manieren juist waren en welke misschien de klachten nog wel zouden verergeren. Eveline heeft een schat aan informatie, maar weet het op een goede en rustige manier door te geven. Juist door deze prettige aanpak, kan je je alles makkelijk eigen maken en is het voor je het weet ‘jouw manier van leven’. Bij het eindgesprek besefte ik pas hoeveel ik heb geleerd in die maanden en hoeveel er al is veranderd. En de resultaten mogen er ook zijn: van geen menstruatie naar wel een cyclus en geen last meer van mijn insuline resistentie. Mijn bloedsuikerspiegel is stabiel en ik hoef niet constant eten mee te nemen om hem op peil te houden, het lijkt bijna wel alsof ik van een verslaving af ben. Worstel je met PCOS symptomen? Ga een traject aan met Eveline en na een paar maanden ben je zo blij en dankbaar dat je dit traject bent begonnen!”
Anne de Vries (32 jaar)

Zij gingen je voor:

“Ik was het hele PCOS even helemaal zat en ben op zoek gegaan naar hulp en handvatten waar ik iets mee kon en meer heft in eigen hand kon nemen. Er is zo ontzettend veel informatie te vinden online waardoor de bomen door het bos mijns inziens niet meer zichtbaar zijn. Tijdens mijn zoektocht kwam ik Health Eve tegen en kreeg hier meteen een fijn gevoel bij. Ik heb een PCOS coachingtraject gedaan bij Eveline waarbij alle aspecten zijn aangestipt met achterliggende theorie. Heb veel handvatten gehad waar ik iets mee kan, ik voel mij een stuk beter momenteel. Dat is zeker mede dankzij Eveline.”
Tara (30 jaar)

Zij gingen je voor:

“Vanaf het eerste moment dat ik contact met Eveline had voelde het goed. Bij haar had ik het gevoel dat er écht naar me geluisterd werd. Ze kan best ingewikkelde zaken heel duidelijk en concreet uitleggen. Ze heeft ontzettend veel kennis (en ervaring)! Ik vond het heel prettig dat ik dit in hapklare stukjes kreeg, waarbij Eveline goed rekening hield met mijn wensen en behoeften. De positiviteit van Eveline werkt aanstekelijk net als haar supportberichtjes als ‘Je bent goed bezig, ga zo door topper!’ 😊Ik wilde zó graag dat het beter ging, dat ik voluit wilde gassen. Eveline had dat feilloos door en wist precies waar ik even afgeremd moest worden en waar er gas gegeven kon worden. Het is heel fijn om zo’n positiviteitsbron naast je te hebben staan.Het resultaat mag er zijn! Waar het me eerder niet lukte – en geloof me, ik heb veel geprobeerd – om een juiste balans te vinden, lukte het met de (praktische) tips en trucs van Eveline wel. Mijn hormonen zijn weer blij, ik heb weer een cyclus en sterker nog: ik vind het nu zelfs leuk (én lekker) om met mijn nieuwe levensstijl bezig te zijn! Dankjewel Eveline, voor al je geduld en vertrouwen, je bent goud!”
Anne S. (30 jaar)
thin

Incl. EMB-test!

Waarom de EMB-test?

Met de EMB bloedtest kun je het optimale uit jouw 1:1-traject halen. De test geeft heel gericht weer waar jouw klachten vandaan komen. O.a. hormoonbalans, darmparameters, insulineresistentie, vitaminetekorten en voedselintoleranties worden gemeten. Waardoor we samen echt goed de wortels van jouw klachten aan kunnen pakken en je een blijvend resultaat bereikt!


Ja, ik wil een 1 op 1 coachingtraject!

YES, wat tof dat je de regie over jouw PCOS-klachten pakt! Vul onderstaand formulier in, dan neem ik binnen een week contact met je op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Ik heb momenteel een wachtlijst van 6 weken. Het kennismakingsgesprek kan eerder plaatsvinden, maar het traject zal over 6 weken starten.

Gratis PCOS-tips in je mailbox? Laat hier je naam & e-mailadres achter:

Ik ben als erkend kwalitatief orthomoleculair professional aangesloten bij beroepsvereniging CAT