WAAR KOMEN JOUW VAGE KLACHTEN VANDAAN?

EMB bloedtest

De Energetische Morfologische Bloedtest (EMB test) is een energetische bloedtest die enorm veel inzichten geeft en waardoor je net die “missing link” van jouw klachten kunt achterhalen. In mijn eigen zoektocht naar een fijne hormoonbalans heeft deze test mij enorm geholpen: ik kreeg inzicht in waar mijn PCOS-klachten vandaan kwamen én ik kon gericht aan de slag om deze aan te pakken. Ik had geen menstruatie, maar 6 weken nadat ik met mijn EMB-uitslagen aan de slag was gegaan, werd ik voor het eerst weer ongesteld!

Ik ben dan ook heel blij dat ik nu zelf met de EMB-test mag werken.

Waarom de EMB-test?

Met een EMB-test kun je zien of er hormonale disbalansen zijn, voedselintoleranties, vitamine- en mineralentekorten, darmverstoringen… Ook insulineresistentie, een traag werkende schildklier en een lekkende darm kunnen gemeten worden met de EMB-bloedtest. Vage klachten komen altijd ergens vandaan! De EMB-bloedtest geeft daar heldere inzichten in.

Wat is een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB test)?

De EMB-bloedtest is een energetische bloedtest, en vervangt niet een reguliere bloedtest bij de huisarts of in het ziekenhuis. Er worden hierin ook andere waardes aangehouden. Het kan zo zijn dat er uit een bloedtest bij de huisarts bijvoorbeeld geen Vitamine B12-tekort komt, maar uit de EMB-bloedtest wel.


De suppletie-adviezen die bij de uitslag van de EMB-test worden gegeven zijn vaak wel wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd (denk aan een B12-supplement bij een B12-tekort).

Wat wordt er precies getest?

Er worden waardes regulier gemeten (vergelijkbaar met bloedonderzoek bij bijv. de huisarts), en energetisch. Zie hieronder wat er precies gemeten wordt:

Reguliere waarden
Trombocyten (bloedplaatjes)
Rode bloedcellen (erytrocyten)
Witte bloedcellen (leukocyten)
Hemoglobine (Hb)
Hematocriet (Ht)
Mean Corpuscular Volume (MCV)
Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (MCHC)
Energetische waarden
Hormoonbalans
Darmverstoringen
Vitaminen- en mineralentekorten
Leverbelasting
Toxische belasting en vrije radicalenbelasting
Spijsvertering en metabolisme (o.a. insulineresistentie en voedingsintoleranties)
Stressparameters (o.a. bijnieren en cortisol)
Stralingsbelasting
Pathogeenbelasting (schimmel, parasieten, virussen, bacteriën)
Neurotransmitters

Hoe werkt het?

De EMB-test kun je bijboeken bij mijn online programma en zit standaard inbegrepen bij 1:1-trajecten.


Heb je al eerder een EMB-test bij mij gedaan en ben je benieuwd hoe je er nu voor staat? Dan kun je een hertest bij mij boeken.

  1. Ik stuur je de bloedtest op en je krijgt van mij digitale instructies om deze zelf af te nemen. Dit gaat middels een vingerprikje.

2 Je stuurt de bloedtest naar het lab. Na 3 tot 4 weken ontvang ik de uitslag. Op basis hiervan stel ik een advies op m.b.t voeding, leefstijl en suppletie

3 We bespreken de uitslag in een online consult en je krijgt het advies ook per mail.

4 Na 6 weken een kort follow-up consult (30 minuten) om te bespreken hoe het gaat en nog wat laatste tips mee te geven.

Veelgestelde vragen

Wat is de meerwaarde van een EMB bloedtest?

Heb je vage klachten maar kan de huisarts niets vinden? Heb je PCOS en eet je al gezond maar blijft je menstruatie uit of onregelmatig? Heb je herhaaldelijke miskramen gehad en wil zwanger worden maar niet lukken? Wil je de oorzaak van jouw PCOS-klachten of andere vage klachten achterhalen? Dan biedt een EMB-test echt meerwaarde. Hier wordt zo ontzettend veel in gemeten, dat vaak duidelijk wordt waar jouw klachten vandaan komen. Dit kan bijvoorbeeld een darmprobleem zijn, maar misschien ontgift jouw lever wel niet goed, kun je niet goed tegen bepaald voedsel of heb je specifieke vitaminetekorten. Als je dit weet, kun je echt gericht de oorzaak aanpakken! Mijn advies stel ik op op basis van de uitslag en jouw klachten. Zo’n 80% van de mensen die een EMB-test doet en met de adviezen aan de slag gaat, knapt enorm op.

Ik heb geen PCOS, is de EMB bloedtest dan ook geschikt voor mij?

Jazeker, in principe is de bloedtest voor iedereen geschikt die inzicht wil in zijn of haar gezondheid. Bijvoorbeeld als je last hebt van hormonale klachten, een onvervulde kinderwens, overgangsklachten of andere vage klachten (zoals vermoeidheid, eczeem of darmklachten).

Is de EMB bloedtest wetenschappelijk onderbouwd?

Nee, de EMB test is een energetische bloedtest met een meer holistische benadering. Het vervangt dus niet een reguliere bloedtest bij de huisarts. Een deel is hetzelfde als regulier onderzoek bij de huisarts (zie hierboven welke waarden dat zijn), en een deel is energetisch: daarvan wordt een deel onder een microscoop bekeken en een ander deel via een bioresonantie-apparaat (trillingen).

Krijg ik de uitslag ook te zien?

Uiteraard, ik deel de uitslag met je en op basis van je uitslag stel ik een beknopt advies op, op het gebied van voeding, leefstijl en suppletie.

Hoe gaat het prikken in zijn werk?

Dit doe je middels een klein vingerprikje (dit wordt meestal niet als pijnlijk ervaren). Ik stuur je de bloedtest op. Hier zit een prikkertje en een buisje in waarmee je het bloed opvangt. Je ontvangt van mij instructies zodat je precies weet hoe je het prikken zelf kunt doen. Enkele druppels bloed zijn al voldoende.

Krijg ik na het bespreken van de uitslag nog verdere begeleiding?

De EMB-test zit standaard inbegrepen in 1:1-trajecten en hierbij krijg je 4 maanden lang uitgebreide begeleiding van mij. Ook kun je de test bijboeken bij mijn online programma, waarin je nog begeleiding krijgt in de vorm van een consult, live Q&A’s en modules. Bij een EMB hertest heb je deze kennis al en bespreken we de uitslag in een online consult.

EMB hertest (€229)

Heb je minder dan 1 jaar geleden een EMB-test bij mij gedaan en ben je benieuwd hoe je er nu voor staat?

Boek dan een EMB hertest! Dit kan door te mailen naar eveline@healtheve.nl

Incl. online consult van 45 minuten waarin we je uitslag en progressie bespreken
Incl. rapport met de grootste verschillen, voedings-, leefstijl- & suppletie-advies

EMB-test bijboeken? Dat kan!

Online programma

Ook als je deelneemt aan mijn online programma “PCOS-proof in 8 weken” kun je de EMB-test bijboeken! Je krijgt dan korting en betaalt slechts €177. Laat bij je aanmelding weten dat je hier gebruik van wilt maken.

1:1 coachingtraject

Kies je voor een 1:1 coachingtraject van 4 maanden, dan zit de EMB test hier al standaard bij inbegrepen!

Gratis PCOS-tips in je mailbox? Laat hier je naam & e-mailadres achter:

Ik ben als erkend kwalitatief orthomoleculair professional aangesloten bij beroepsvereniging CAT