WAAR KOMEN JOUW KLACHTEN VANDAAN?

EMB bloedtest

De Energetische Morfologische Bloedtest (EMB test) is een energetische bloedtest die enorm veel inzichten geeft en waardoor je net die “missing link” van jouw klachten kunt achterhalen. In mijn eigen zoektocht naar een fijne hormoonbalans heeft deze test mij enorm geholpen: ik kreeg inzicht in waar mijn PCOS-klachten vandaan kwamen én ik kon gericht aan de slag om deze aan te pakken. Ik had geen menstruatie, maar 6 weken nadat ik met mijn EMB-uitslagen aan de slag was gegaan, werd ik voor het eerst weer ongesteld!

Ik ben dan ook heel blij dat ik nu zelf met de EMB-test mag werken.

Waarom de EMB-test?

Met een EMB-test kun je zien of er hormonale disbalansen zijn, voedselintoleranties, vitamine- en mineralentekorten, darmverstoringen… Ook insulineresistentie, een traag werkende schildklier en een lekkende darm kunnen gemeten worden met de EMB-bloedtest. Vage klachten komen altijd ergens vandaan! De EMB-bloedtest geeft daar heldere inzichten in.

Wat is een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB test)?

De EMB-bloedtest is een energetische bloedtest, en vervangt niet een reguliere bloedtest bij de huisarts of in het ziekenhuis. Er worden hierin ook andere waardes aangehouden. Het kan zo zijn dat er uit een bloedtest bij de huisarts bijvoorbeeld geen Vitamine B12-tekort komt, maar uit de EMB-bloedtest wel.


De suppletie-adviezen die bij de uitslag van de EMB-test worden gegeven zijn vaak wel wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd (denk aan een B12-supplement bij een B12-tekort).

Wat wordt er precies getest?

Er worden waardes regulier gemeten (vergelijkbaar met bloedonderzoek bij bijv. de huisarts), en energetisch. Zie hieronder wat er precies gemeten wordt:

Reguliere waarden
Trombocyten (bloedplaatjes)
Rode bloedcellen (erytrocyten)
Witte bloedcellen (leukocyten)
Hemoglobine (Hb)
Hematocriet (Ht)
Mean Corpuscular Volume (MCV)
Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (MCHC)
Energetische waarden
Hormonale verstoringen
Darmverstoringen
Vitaminen- en mineralentekorten
Leverbelasting
Toxische belasting en vrije radicalenbelasting
Spijsvertering en metabolisme (o.a. insulineresistentie, pancreas-insufficiëntie en voedingsintoleranties)
Stressparameters (o.a. bijnieren en cortisol)
Stralingsbelasting
Virale belasting (overblijfselen van een virus)
Neurotransmitters

EMB-bloedtest minitraject (€287)

Ben jij benieuwd hoe je ervoor staat? Of wil je weten waar voor jou de oorzaak van jouw PCOS-klachten ligt?

I.v.m. vakantie heb ik eind augustus nog 2 plekjes voor de EMB test en daarna pas vanaf half september weer!

  1. Ik stuur je de bloedtest op en je krijgt van mij digitale instructies om deze zelf af te nemen. Dit gaat middels een vingerprikje.

2 Je stuurt de bloedtest naar het lab. Na ongeveer 3 weken ontvang ik de uitslag. Op basis hiervan stel ik een advies op m.b.t voeding, leefstijl en suppletie

3 We bespreken de uitslag in een online consult (60 min.) en je krijgt het advies ook per mail.

4 Na 6 weken een kort follow-up consult (30 minuten) om te bespreken hoe het gaat en nog wat laatste tips mee te geven.

Veelgestelde vragen

Wat is de meerwaarde van een EMB bloedtest?

Heb je vage klachten maar kan de huisarts niets vinden? Heb je PCOS en eet je al gezond maar blijft je menstruatie uit of onregelmatig? Heb je herhaaldelijke miskramen gehad en wil zwanger worden maar niet lukken? Wil je de oorzaak van jouw PCOS-klachten of andere vage klachten achterhalen? Dan biedt een EMB-test echt meerwaarde. Hier wordt zo ontzettend veel in gemeten, dat vaak duidelijk wordt waar jouw klachten vandaan komen. Dit kan bijvoorbeeld een darmprobleem zijn, maar misschien ontgift jouw lever wel niet goed, kun je niet goed tegen bepaald voedsel of heb je specifieke vitaminetekorten. Als je dit weet, kun je echt gericht de oorzaak aanpakken! Mijn advies stel ik op op basis van de uitslag en jouw klachten. Zo’n 80% van de mensen die een EMB-test doet en met de adviezen aan de slag gaat, knapt enorm op.

Ik heb geen PCOS, is de EMB bloedtest dan ook geschikt voor mij?

Jazeker, in principe is de bloedtest voor iedereen geschikt die inzicht wil in zijn of haar gezondheid. Als jij een vrouw bent in de vruchtbare fase van haar leven (dus nog niet in de overgang) en je hebt hormonale klachten, een kinderwens of andere vage klachten (zoals vermoeidheid of darmklachten), dan help ik je graag met de EMB bloedtest!

Is de EMB bloedtest wetenschappelijk onderbouwd?

Nee, de EMB test is een energetische bloedtest met een meer holistische benadering. Het vervangt dus niet een reguliere bloedtest bij de huisarts. Een deel is hetzelfde als regulier onderzoek bij de huisarts (zie hierboven welke waarden dat zijn), en een deel is energetisch: daarvan wordt een deel onder een microscoop bekeken en een ander deel via een bioresonantie-apparaat (trillingen).

Krijg ik de uitslag ook te zien?

Uiteraard, ik deel de uitslag met je en op basis van je uitslag stel ik een beknopt advies op, op het gebied van voeding, leefstijl en suppletie. De uitslag en dit advies bespreken we in een online consult van 45 minuten.

Hoe gaat het prikken in zijn werk?

Dit doe je middels een klein vingerprikje (dit wordt meestal niet als pijnlijk ervaren). Ik stuur je de bloedtest op. Hier zit een prikkertje en een buisje in waarmee je het bloed opvangt. Je ontvangt van mij instructies zodat je precies weet hoe je het prikken zelf kunt doen. Enkele druppels bloed zijn al voldoende.

Krijg ik na het bespreken van de uitslag nog verdere begeleiding?

Je krijgt mijn advies ook per mail, maar moet daar vervolgens echt zelf mee aan de slag. Na 6 weken hebben we nog een kort telefonisch consult van 20 minuten om te bespreken hoe het gaat. Hierin kan ik nog eventuele vragen beantwoorden. Als je echt verdere begeleiding wilt om van je klachten af te komen, raad ik je aan om een 1:1 traject te boeken. Hierin begeleid ik je 4 maanden lang om jouw klachten bij de wortels aan te pakken, je hormonen weer in balans te krijgen en weer beter in je vel te zitten. Cliëntes boeken hierin vaak mooie resultaten: geen insulineresistentie meer, voedingspatroon blijvend omgegooid, meer energie, geen darmklachten meer, weer een (regelmatige) cyclus…

EMB-test bijboeken? Dat kan!

Online programma

Ook als je deelneemt aan mijn online programma “PCOS-proof in 8 weken” kun je de EMB-test bijboeken! Je krijgt dan maar liefst €130 korting en betaalt slechts €157 (in plaats van €287)! Laat bij je aanmelding weten dat je hier gebruik van wilt maken.

1:1 coachingtraject

Kies je voor een 1:1 coachingtraject van 4 maanden, dan zit de EMB test hier al standaard bij inbegrepen!

JA! Ik wil een EMB-minitraject

I.v.m. vakantie (van mij en het lab) heb ik eind aug. nog slechts 1 EMB-plekje en daarna vanaf september weer! Voor deelneemsters van mijn online programma en 1:1 trajecten heb ik altijd EMB plekjes gereserveerd. Wil je jouw plek veilig stellen? Vul dan het formulier hieronder in:

Foto’s: Alana Ribic

Gratis PCOS-tips in je mailbox? Laat hier je naam & e-mailadres achter:

Ik ben als erkend kwalitatief orthomoleculair professional aangesloten bij beroepsvereniging CAT