1 op 1 coachingtrajecten

In een persoonlijk coachingtraject met mij kun je echt een transformatie doormaken. We gaan samen op zoek naar de oorzaak van jouw hormoonklachten en pakken deze aan. Ik sta het hele traject voor je klaar om jou te helpen weer de beste versie van jezelf te worden én te blijven!


Heb jij last van:

Menstruatieproblemen
 • Geen cyclus
 • Onregelmatige cyclus
 • Pijnlijke menstruaties
Gewichtsproblemen
 • Moeilijk kunnen afvallen of aankomen
 • Vreetkicks / cravings
 • Tussendoortjes nodig
Darmklachten
 • Opgeblazen buik
 • Obstipatie of juist diarree
 • Buikpijn
Mentale klachten
 • Stemmingswisselingen
 • Slaapproblemen en vermoeidheid
 • Stress- / burn-out-klachten
Vervelende uiterlijke klachten
 • Acne, eczeem of andere huidklachten
 • Haaruitval
 • Overbeharing
En wil jij…

⇢ Weten wat wel/niet te eten?

⇢ Op een praktische en haalbare manier?

⇢ Weten wat nu het beste is voor JOU?


Van je klachten af en weer een gezond lichaam?

Ben jij klaar om je hormoonklachten definitief aan te pakken? Weer lekker in je vel te zitten en de beste versie van jezelf te worden? Je cyclus terug, afvallen en vaarwel zeggen tegen klachten als vermoeidheid, mood swings en haaruitval? Ben je bereid om hierin te investeren en aanpassingen te maken in voeding & leefstijl? Maar kun je hier wel wat liefdevolle hulp en support bij gebruiken?

Tijdens een coachingtraject gaan we samen aan de slag om dat missende puzzelstukje te vinden en jouw hormonen weer in balans te krijgen. Ik leer je hoe je je hormonen vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je. We kijken echt naar het totaalplaatje, denk aan:

 • Voeding & suppletie
 • Stress & mindset
 • Slaap & beweging
 • Omgeving & hormoonverstorende stoffen
 • En, afhankelijk van jouw EMB-uitslag kunnen cyclus, darmen, lever, spijsvertering, energie, immuunsysteem en neurotransmitters ook aan bod komen. Ook die zijn van invloed op je hormoonbalans namelijk!

Ik support je en geef je alle info en tools die je nodig hebt, maar uiteindelijk kan alleen jij ervoor zorgen dat je alles in de praktijk brengt en actie onderneemt!

4 maandentraject (€325 per maand)

Waarom 4 maanden? Simpel: het duurt gemiddeld 100 dagen voordat je hormonen herstellen! Met een 4-maandentraject hebben we genoeg tijd om samen de oorzaak van jouw klachten aan te pakken en bij te sturen waar nodig. Zo boek je écht resultaat!
Intakevragenlijst & voedingsdagboek
Inclusief EMB bloedtest (niet verplicht als je dit niet wilt)
Intakegesprek van 1 uur (online)
Praktische achtergrond-uitleg (e-books) over de invloed van voeding, stress, slaap, beweging, omgeving, suppletie, hormoonverstorende stoffen en mindset op je hormoonbalans
Persoonlijk advies en stappenplan om jouw hormonen te herstellen. Afgestemd op jouw situatie, wensen en mogelijkheden
Praktische tools zoals recepten, weekmenu’s, oefeningen en meer!
Elke maand 1 online consult (5 consulten in totaal)
4 maanden lang ben ik er voor jou en mag je me appen/mailen met al je vragen en struggles!
Betalen in 2 termijnen van €649 of in 1 termijn van €1297 is ook mogelijk

Deze stappen doorloop je in het traject:

01

Intake

Je vult een intakevragenlijst en voedingsdagboek in. Op basis hiervan stel ik een persoonlijk voedingsplan op om mee te starten. Tijdens een intakegesprek bespreken we dit. Ook voer je de EMB-test uit. In het 2e consult bespreken we jouw EMB-uitslag, en het plan van aanpak op basis hiervan en jouw situatie. Dit plan gaat over suppletie, slaap, beweging, omgeving, stress(reductie), mindset en deels nog voeding.

02

Informatie & advies

Ik weet hoe overweldigend veel info in 1x kan zijn en hoe lastig het is om alles in 1x om te gooien. Daarom ontvang je alle informatie, mijn persoonlijke advies en plan van aanpak, gefaseerd per onderwerp. We starten met voeding. Daarna suppletie en steeds een van de andere onderwerpen (afhankelijk van jouw EMB-uitslag, klachten, wensen en situatie). Wat prioriteit heeft pakken we als eerste aan. Zo blijft het behapbaar en goed te volgen.

03

Vervolg

Elke 4 weken hebben we een online consult waarin we bespreken hoe het gaat en welke uitdagingen je tegenkomt. Ook beantwoord ik al je vragen, bespreken we mogelijke vervolgstappen en blijf ik je natuurlijk motiveren en supporten! Daarnaast mag je me gedurende het hele traject appen en mailen met vragen of als je ergens op vastloopt.

Zij gingen je voor:

“Eveline was als coach een hele fijne en gemakkelijk te benaderen begeleider. Ze heeft heel veel kennis maar kan dit juist ook op een hele duidelijke manier uitleggen. Ook is het superfijn dat je haar bij een 1:1-traject altijd mag benaderen voor vragen en dat er echt de tijd wordt genomen om allerlei aspecten van je leven onder de loep te nemen. Mijn grootste resultaat is dat ik mij energieker voel, weer vrolijk ben en levenslust heb én dat mijn cyclus heel snel weer terug kwam, wat ik echt nooit had verwacht! Voeding, rustiger leven en meer leuke dingen doen hebben voor mij écht het verschil gemaakt; de EMB test heeft dit ook heel duidelijk gemaakt en daar was ik zeer van onder de indruk. Ik weet zeker dat ik Eveline nog eens ga benaderen als ik ergens tegenaan loop op hormonaal gebied. Dat is me dan ook het meest bijgebleven: ze weet echt waar ze het over heeft en is een allround-coach die jou op allerlei vlakken wil helpen, en dan vooral op een manier die het meest bij jou past!”
Yarden Sela (25 jaar)

Zij gingen je voor:

“Ik heb bij Eveline een 1:1 traject gevolgd en wat heb ik in die maanden veel geleerd! Voor ik bij Eveline begon, zag ik door de bomen het bos niet meer en wist ik niet waar ik moest beginnen om mijn PCOS aan te pakken, welke manieren juist waren en welke misschien de klachten nog wel zouden verergeren. Eveline heeft een schat aan informatie, maar weet het op een goede en rustige manier door te geven. Juist door deze prettige aanpak, kan je je alles makkelijk eigen maken en is het voor je het weet ‘jouw manier van leven’. Bij het eindgesprek besefte ik pas hoeveel ik heb geleerd in die maanden en hoeveel er al is veranderd. En de resultaten mogen er ook zijn: van geen menstruatie naar wel een cyclus en geen last meer van mijn insuline resistentie. Mijn bloedsuikerspiegel is stabiel en ik hoef niet constant eten mee te nemen om hem op peil te houden, het lijkt bijna wel alsof ik van een verslaving af ben. Worstel je met PCOS symptomen? Ga een traject aan met Eveline en na een paar maanden ben je zo blij en dankbaar dat je dit traject bent begonnen!”
Anne de Vries (32 jaar)

Zij gingen je voor:

“Ik was het hele PCOS even helemaal zat en ben op zoek gegaan naar hulp en handvatten waar ik iets mee kon en meer heft in eigen hand kon nemen. Er is zo ontzettend veel informatie te vinden online waardoor de bomen door het bos mijns inziens niet meer zichtbaar zijn. Tijdens mijn zoektocht kwam ik Health Eve tegen en kreeg hier meteen een fijn gevoel bij. Ik heb een PCOS coachingtraject gedaan bij Eveline waarbij alle aspecten zijn aangestipt met achterliggende theorie. Heb veel handvatten gehad waar ik iets mee kan, ik voel mij een stuk beter momenteel. Dat is zeker mede dankzij Eveline.”
Tara (30 jaar)

Zij gingen je voor:

“Vanaf het eerste moment dat ik contact met Eveline had voelde het goed. Bij haar had ik het gevoel dat er écht naar me geluisterd werd. Ze kan best ingewikkelde zaken heel duidelijk en concreet uitleggen. Ze heeft ontzettend veel kennis (en ervaring)! Ik vond het heel prettig dat ik dit in hapklare stukjes kreeg, waarbij Eveline goed rekening hield met mijn wensen en behoeften. De positiviteit van Eveline werkt aanstekelijk net als haar supportberichtjes als ‘Je bent goed bezig, ga zo door topper!’ 😊Ik wilde zó graag dat het beter ging, dat ik voluit wilde gassen. Eveline had dat feilloos door en wist precies waar ik even afgeremd moest worden en waar er gas gegeven kon worden. Het is heel fijn om zo’n positiviteitsbron naast je te hebben staan.Het resultaat mag er zijn! Waar het me eerder niet lukte – en geloof me, ik heb veel geprobeerd – om een juiste balans te vinden, lukte het met de (praktische) tips en trucs van Eveline wel. Mijn hormonen zijn weer blij, ik heb weer een cyclus en sterker nog: ik vind het nu zelfs leuk (én lekker) om met mijn nieuwe levensstijl bezig te zijn! Dankjewel Eveline, voor al je geduld en vertrouwen, je bent goud!”
Anne S. (30 jaar)

Zij gingen je voor:

“Ik had al eens een 1:1 traject gevolgd voor mijn PCOS-klachten bij een andere orthomoleculair hormooncoach. Daarbij was ik overspoeld met enorm veel informatie, waardoor ik niet wist waar te beginnen. Ik zag door de bomen het bos niet meer en bleef klachten houden zoals enorme mood swings, vermoeidheid en lichaamspijn. Daarom wilde ik hier opnieuw iets mee doen. Ik kwam bij Eveline terecht nadat ik haar een tijd gevolgd had op social media. Haar manier van werken trok mijn interesse. Ik had een kennismakingscall en direct was ik om. Ik kan iedereen Eveline aanraden! Ze denkt heel goed met je mee, komt met fijne tips, is heel secuur in haar werk en alles is heel overzichtelijk. Ik heb echt zoveel meer geleerd van Eveline, en op een prettige gestructureerde manier! Mijn humeur is stukken beter, ik heb veel meer energie, mijn pijn is soms gewoon helemaal weg en ik sport zelfs weer, iets dat ik voorheen nooit deed omdat ik altijd te moe was of pijn had. Nogmaals super bedankt voor de gezellige calls en je hulp!” 
Mandy (31 jaar)

Zij gingen je voor:

“Ik heb de afgelopen maanden het 1:1 coachingstraject gevolgd bij Eveline. Uit de EMB-test kwamen een aantal dingen waar wij mee aan de slag zijn gegaan. Wat voelde ik mij snel veel beter! Bijna al mijn vage klachten zijn weg, ik zit veel beter in mijn vel en ik voel mij een stuk gezonder! Een mooie bijkomstigheid is dat ik 9 kilo kwijt ben. En dat door alleen aan mijn gezondheid te werken! Ik raad iedereen aan om met Eveline te gaan werken 🙌🏼😃 
Maaike Eijk (28 jaar)

Zij gingen je voor:

“Hele fijne coachingssessies gehad met Evelien! Ik was al jaren bezig met mijn PCOS en de daarbij behorende uitdagingen zoals afvallen, wat wel/niet eten, etc. Ze heeft me persoonlijke tips gegeven voor een nieuwe leefstijl en voedingspatroon, waardoor ik aan het einde van het traject mijn doelen bereikt heb. En daar ben ik onwijs dankbaar voor!”
Anne Hogeman (28 jaar)
thin

Incl. EMB-test!

Waarom de EMB-test?

Met de EMB bloedtest kun je het optimale uit jouw 1:1-traject halen. De test geeft heel gericht weer waar jouw klachten vandaan komen. O.a. hormoonbalans, darmparameters, insulineresistentie, vitaminetekorten en voedselintoleranties worden gemeten. Waardoor we samen echt goed de wortels van jouw klachten aan kunnen pakken en je een blijvend resultaat bereikt!


Is een 1:1 traject iets voor mij?

Lijkt een 1:1 coachingtraject je interessant maar wil je eerst weten of er een klik is? Of weet je al zeker dat je dit traject aan wilt gaan? Vul onderstaand formulier in, dan neem ik binnen een week contact met je op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Let op: ik heb momenteel een wachtlijst van ongeveer een maand. Het kennismakingsgesprek kan al snel plaatsvinden, maar het traject zal later starten.

Gratis PCOS-tips in je mailbox? Laat hier je naam & e-mailadres achter:

Ik ben als erkend kwalitatief orthomoleculair professional aangesloten bij beroepsvereniging CAT